fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Wat wordt er uitgevoerd bij een scooter onderhoud?

Scooter onderhoud is voor alle merken scooters van belang om ze in optimale conditie en rijdend te houden. Met het onderhoud worden onder andere de volgende werkzaamheden uitgevoerd: verversen motorolie en remvloeistof, vervangen luchtfilter benzinefilter en oliefilter, reiniging en smering van rembussen, reiniging van carburateur inclusief sproeiers.

Goede uitvoering van belang

Bij een 4 takt scooter is het heel belangrijk om ook de klepspeling te laten stellen. Bij een verkeerde klepspeling gaat de scooter onregelmatig lopen, slecht of zelfs niet starten en kunnen de kleppen verbranden wanneer deze te strak zijn gesteld. Wanneer je dit alles dus niet laat uitvoeren kan je tegen grote problemen aanlopen waar mogelijk hoge kosten aan zitten. Het is daarom zeker nodig om dit tijdig te laten uitvoeren.

Maak een afspraak voor een onderhoudsbeurt

Wil je op korte termijn een onderhoudsbeurt bij ons inplannen? Dat is mogelijk in één van onze La Souris winkels in Doetinchem, Utrecht en Rotterdam. Maar ook op afspraak op locatie door heel Nederland kunt je terecht met ervaren monteurs voor het uitvoeren van jouw onderhoud tegen een scherp tarief.