fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

We blijven groeien

Fantastisch om te zien dat La Souris Scooters zo hard groeit. En dat in een zeer concurrerende branche.

Redenen van groei

La Souris Scooters groeit dus. Hoe dit komt? Onder meer door onze eigen manier van werken middels eigen import, de doorlevering naar de klant, grotere bekendheid door de 3000 scooters die momenteel op jaarbasis worden verkocht, de snelle leveringen en de service op locatie door heel Nederland.

Meerdere vestigingen

Inmiddels hebben we ook al drie vestigingen, te weten in Doetinchem, Utrecht en Rotterdam. De verwachting is dat we in het najaar nog een vestiging in het land bij gaat komen. Zo kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.

Scooter kopen of leasen

Naast het feit dat we veel scooters verkopen, zien we ook een enorme stijging qua scooter lease. Want dat biedt ook vele voordelen voor jou als (toekomstige) scooterrijder. En niet alleen scooters zijn populair, maar ook onze accessoires en onderdelen.

Vragen en opmerkingen

We vinden het ook erg belangrijk om te horen wat jullie van onze service vinden. Dus mocht je opmerkingen hebben, dan horen wij die uiteraard graag. Voor vragen over onze producten en diensten kun je ook altijd contact met ons opnemen.