fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Verplaats je met een Smart Balance Board

smart balance boardVerplaats je zelf snel, stijlvol en trendy met de Smart Balance Boards van La Souris Scooters. Deze boards zijn de nieuwste trends op het gebied van personal transport. Op een eenvoudige wijze ga je naar de stad, je vrienden of supermarkt.

Self balancing boards

Onze Smart Balance Boards zijn van hoge kwaliteit en voorzien van twee 10 inch luchtbanden. Door deze luchtbanden heeft het board geen moeite met kleine obstakels of het rijden over gras. De self balancing boards zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en voorzien van een hoge kwaliteit Samsung accu die ervoor zorgt dat je met een topsnelheid van 15 km/u een afstand van gemiddeld 25 kilometer kan afleggen.

Geavanceerde techniek

De boards zijn voorzien van heldere ledverlichting dat ervoor zorgt dat jij ook in het donker met het board kan rijden. Door de geavanceerde techniek in het board blijf je tijdens het rijden in balans en kan je met simpele voetbewegingen bepalen waar je heen wilt. Ben je benieuwd naar zo’n board? Of wil je deze bezichtigen? Kom dan eens langs in één van onze drie vestigingen. Uiteraard kun je een proefrit maken!