fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

In the spotlight: de Vespelini Scooter

Sourini scooter titaniumEens in de zoveel tijd zetten we een scootermodel in the spotlight. Ditmaal de Sourini Scooter. Dit is een trendy stadsscooter met een Italiaanse look. De retro scooter is compact is uitermate geschikt voor de middelgrote tot grote bestuurder. Het model beschikt over een groot zadel, waardoor je er met twee personen op kunt zitten.

Wendbaar en gemakkelijk op te stallen

De slanke body en het compacte stuur maken de Sourini Scooter wendbaar en gemakkelijk op te stallen. Daarbij kan deze stijlvolle scooter, gezien de weinige chromen details, ook zorgeloos buiten worden gestald als er geen garage aanwezig is. De scooter wordt nu standaard geleverd met gratis bagage klapdrager.

Customize je scooter compleet naar wens

Met het uitgebreide assortiment aan scooter accessoires, customize je jouw scooter helemaal zoals jij het wilt. Eindeloos rijplezier gegarandeerd! Je kunt de Sourini Scooter kopen als snorscooter (25 km/h) of als bromscooter (45 km/h). Verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren en kleurcombinaties.

Sourini Scooter kopen bij La Souris Scooters

Interesse in dit model? Uiteraard koop je deze scooter bij La Souris Scooters. Hij is bij ons al verkrijgbaar vanaf € 899,00 of lease vanaf € 18,15 per maand. Bij ons krijg je 3 jaar garantie (tot maximaal 10.000 kilometer) op je aankoop. Meer info over de Sourini Scooter? Kom eens langs in één van onze showrooms voor een gratis testrit.