fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

In the spotlight: de Trendy Retro Scooter

Trendy Retro Scooter Mat Zwart

Om de zoveel tijd zetten we een scootermodel in the spotlight. Ditmaal de Trendy Retro Scooter. Dit is een absolute topper in zijn klasse. De retro scooter combineert klassiek met modern in een trendy uitstraling. Dankzij de lage instap en het compacte stuur, is de Trendy Retro Scooter uiterst wendbaar en comfortabel in gebruik.

Royale bagageruimte

De retro scooter is voorzien van een royale bagageruimte onder het zadel. Daarbij is het model gemakkelijk uit te breiden met diverse accessoires. Zo maak je jouw retro scooter helemaal naar jouw wens. De Trendy Retro Scooter is bij ons verkrijgbaar in diverse schitterende kleuren en zowel als snorscooter (25 km/h) als bromscooter (45 km/h).

Trendy Retro Scooter kopen

Interesse in dit comfortabele en trendy model? Uiteraard koop je deze scooter bij La Souris Scooters. Hij is bij ons al verkrijgbaar vanaf € 699,00 of lease vanaf € 14,50 per maand. Bij ons krijg je 3 jaar garantie (tot maximaal 10.000 kilometer) op je aankoop. Meer info over de Trendy Retro Scooter? Kom eens langs in één van onze showrooms voor een gratis testrit.