fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

In de spotlight: de Grande Retro Scooter

Grande Retro ScooterEen keer in de zoveel tijd zetten we een scootermodel in the spotlight. Ditmaal de Grande Retro Scooter. Het klassieke, retro model met het kenmerkende brede stuur en royale beenruimte is geschikt voor de middelgrote tot grote rijder, maar ook de kleinere gebruiker ervaart comfort dankzij de lage zit. Bovendien wordt de scooter geleverd met gratis bagagerek en rugsteuntje, waardoor het model ook perfect te gebruiken is door twee personen. De vele chromen accenten geven de populaire retro scooter een luxe uitstraling.

Helemaal naar wens samen te stellen

Maak het helemaal af met gratis zadelkleur naar keuze en bijpassende handvatten. Met het uitgebreide assortiment aan scooter accessoires, is de Grande Retro Scooter helemaal naar jouw wens samen te stellen voor eindeloos rijplezier. De Grande Retro Scooter is verkrijgbaar in verschillende, klassieke en moderne kleuren, van zwart tot babyroze of –blauw, en is zowel als snorscooter (25 km/h) of als bromscooter (45 km/h) verkrijgbaar.

Grande Retro Scooter kopen bij La Souris Scooters

Interesse in dit klassieke, retro model? Uiteraard koop je deze scooter bij La Souris Scooters. Hij is bij ons al verkrijgbaar vanaf € 849,00 of lease vanaf € 17,50 per maand. Bij ons krijg je 3 jaar garantie (tot maximaal 10.000 kilometer) op je aankoop. Meer info over de Grande Retro Scooter? Kom eens langs in één van onze showrooms voor een gratis testrit.