fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter kopen of leasen? Dat doe je bij La Souris

Scooter kopenScooter kopen of leasen doe je bij de specialist. Of je nu online koopt of in een van onze drie vestigingen, bij La Souris Scooters ben je altijd verzekerd van een goede kwaliteit tegen de beste prijs. Onze scooters zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het merk La Souris staat al op de achtste plek van de best verkochte scooters in Nederland!

Scooter kopen tegen scherpe prijs

De La Souris rijder wil betrouwbaar en gemakkelijk een goede scooter kopen tegen een scherpe prijs. Vanzelfsprekend vinden we uitstraling belangrijk. Met onze accessoires maken we jouw La Souris scooter helemaal op maat. Jij bepaalt het design, de kleur en stijlvolle accessoires. Onze specialisten zorgen voor de beste scooter. Onze scooters zijn zuinig in gebruik en dus minder belastend voor het milieu. Daarbij is een volledige garantie van 3 jaar een standaard onderdeel van onze klantenservice.

Retro, Sourini, Sourini S en City Scooters kopen of leasen

In het uitgebreide aanbod van La Souris vind je Retro Scooters, Sourini Scooters, City Scooters en modellen van andere merken. In onze drie vestigingen hebben we meer dan 500 scooters op voorraad en staan alle beschikbare modellen voor je uitgestald. Kom gerust eens langs in een van onze showrooms voor meer informatie of een proefrit. Of maak het jezelf gemakkelijk en bestel eenvoudig, snel en zonder extra kosten via onze website. Je kunt de scooter dan bij ons ophalen, of hij wordt rijklaar bij jou thuis afgeleverd!