fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Ruime keuze uit scooter accessoires

Ben je op zoek naar scooter accessoires voor deze zomer? Dan ben je bij La Souris Scooters aan het juiste adres. Wij hebben ruime keuze uit accessoires voor jouw scooter.

Stijl jouw scooter

Met onze scooter-tuning stijl je jouw scooter helemaal zoals jij het wilt. Kies het design en de kleur van jouw favoriete scooter en maak hem helemaal af met de mooiste accessoires. Wat dacht je van een classy helm, chique leren zadel of stijlvolle sierdelen? Niets is te gek met ons uitgebreide assortiment aan scooteraccessoires.

Retro scooter accessoires

Rijd je een retro scooter? Pimp hem dan op tot een uniek exemplaar met bijpassende scooter accessoires. Wat dacht je van een unieke retro bakkersmand, 10 inch White Wall  banden, stoere voetplaten of zilverkleurige Sideskirts? Wij hebben alle scooter accessoires in huis om jouw retro scooter helemaal af te stylen.

Eenvoudig bestellen

Je bestelt de gewenste accessoires eenvoudig in een van onze winkels of in de webshop van La Souris Scooters. Bij de overdracht van jouw scooter zorgen wij er altijd voor dat alle gekozen scooter accessoires zijn bevestigd. Je scooter is dus meteen helemaal klaar om samen met jou de weg op te gaan! Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.