fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

De populairste scooter deze zomer: De Vespelini S

Sourini S Scooters zijn trendy, sportieve scooters met Italiaanse look. Deze sportline is deze zomer een absolute topper uit het assortiment van La Souris Scooters. De ruime zit maakt dit model zeer geschikt voor twee gebruikers. Het is ideaal voor stadsgebruik door middelgrote tot grote bestuurders. Bovendien kan de scooter zorgeloos buiten worden gestald, gezien de chromeaccenten in hoogglans zwart zijn uitgevoerd.

Sportieve look

De Sourini S onderscheidt zich van de Sourini Scooter door de sportieve look en kleine achterbeugel. Verder is deze sportieve variant uitgerust met een dashboardkastje (ideaal voor het opbergen van handschoenen), spanningsmeter en contactslotbeveiliging. De scooter is verkrijgbaar in verschillende, sportieve kleuren en je kunt deze scooter kopen of leasen als snorscooter (25 km/h) of bromscooter (45 km/h).

Sourini S Scooter kopen

De scooter kopen bij La Souris Scooters biedt de volgende voordelen:

  • Sportieve scooter met Italiaanse look
  • 3 jaar garantie (tot max. 10.000 kilometer)
  • Verkrijgbaar vanaf € 949,- of lease vanaf € 96,50 per maand
  • 100% laagsteprijsgarantie

Eigen import

La Souris Scooters importeert de Sourini S Scooter zelf. Zo kan deze sportieve scooter direct bij jou worden geleverd, zonder tussenkomst van een dealer. Het resultaat: een goedkope scooters van de beste kwaliteit. Wil je meer weten over de Sourini S Scooter? Kom eens langs in één van onze drie showrooms; ook voor een gratis testrit. Nog vragen? Informeer bij de klantenservice voor meer info.