fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Nooit meer de wind van voren met onze windschermen!

Windscherm_Hoog_Vespa_LXEen windscherm is niet alleen een praktische accessoire voor je scooter, het ziet er ook nog eens fantastisch uit. Voor nagenoeg elk model scooter is een windscherm verkrijgbaar. Bij La Souris Scooters kun je ervoor kiezen om meteen bij de aanschaf je scooter een windscherm mee te bestellen. Deze wordt dan vakkundig door ons gemonteerd.

Hoogwaardige kwaliteit windschermen

Onze windschermen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden gemaakt in Europa. Voor elke scooter hebben wij een bijpassend windscherm. Zo kom je goedgekapt aan. Bekijk alle windschermen. Wil je meer weten over dit onderdeel op jouw scooter? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085-0653150 of info@lasouris.nl.

Belangrijke waarschuwing!

In de praktijk wil het nog wel eens voorkomen dat scooters met een windscherm een gesmolten dashboard/km teller kunnen krijgen. Om dit vervelende euvel te voorkomen willen wij je vragen om hier extra op te letten met het plaatsen van je scooter in de zon. Het smelten van een dashboard/kilometerteller valt namelijk niet onder garantie.