fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Nieuwe scootertrends voor 2018

De markt verschuift en een combinatie van stijl en praktische comfort wordt steeds meer in de scooterbranche naar voren gehaald. Voor in dit jaar zijn bijvoorbeeld de mat kleuren helemaal in en worden deze veel besteld. Dit zijn bijvoorbeeld mat zwart, mat groen, mat blauw, mat rood, titanium enzovoort.

Vespa scooters populair

Custom Vespa scooters zijn daardoor erg in trek. La Souris bied met verschillende modellen scooters dan ook deze mogelijkheid. Retro scooters zijn veel in trek en worden van jong tot oud besteld. De bekende Sourini scooters zijn vanwege de grootte en praktische maten vaak in steden een veel bestelde scooter omdat je hiermee makkelijk tussen het drukke verkeer door kunt.

Meer info

Wil je meer informatie over onze de scootertrends van 2018? Of wil je zo snel mogelijk nog een nieuwe scooter van de hoogste kwaliteit kopen? Dat kan bij ons. Neem dan contact op met onze specialisten of bestel de scooter van je dromen direct. Uiteraard kun je ook één van onze vestigingen een bezoek brengen voor meer informatie.