fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Nieuwe motorblokken eind dit jaar

De motoren van een scooter moeten steeds schoner worden. Dit is om de vervuiling tegen te gaan en het milieu schoner te krijgen. De Euro norm is een Europese norm, welke bepaalt hoeveel schadelijke stoffen een motor mag uitstoten. De Euro 4 gaat in vanaf 1 januari 2018 voor brommers en scooters. Dit betekent dat alle nieuwe brommers en scooters aan deze nieuwe milieueis moeten voldoen.

Scooters La Souris

De nieuwe motorblokken gaan er eind van het jaar dus komen. Alle prijzen zullen met ongeveer € 200,- stijgen. Op dit moment wordt de laatste voorraad scooter verkocht. Deze scooters mogen vanaf volgend jaar niet meer verkocht worden, maar mogen natuurlijk nog wel gebruikt worden om op te rijden. 2-takt scooters worden vanaf volgend jaar wel verboden in grote steden. Deze heeft La Souris op tweedehands scooters na echter nooit verkocht. Onze klanten hoeven zich hier dus niet druk over te maken.

Voordelen

Voordelen van het nieuwe motorblok zijn dat deze nog zuiniger, naar verwachting 1 op 50, gaat rijden en dat deze een schonere uitstoot zullen hebben. Wil je meer informatie over de nieuwe motorblokken? Neem dan contact met ons op.