fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Nieuw! Smart Balance Boards van hoge kwaliteit

Heb jij al iets gehoord of gelezen over de nieuwste trend op het gebied van personal transport? La Souris heeft het assortiment uitgebreid met deze nieuwst trend genaamd Smart Balance Boards. U kunt deze Smart Balance Boards nu heel makkelijk en snel online bestellen in onze webshop.

Wat is Smart Balance board (ook wel hoverboard, oxboard)?

Een Smart Balance board (ook wel hoverboard) is een eenpersoons elektrisch aangedreven transportmiddel waarmee u zich makkelijk van A naar B kunt verplaatsen. Het apparaat heeft geen fysiek stuur. U stuurt middels het verplaatsen van uw gewicht, leunt u naar voren zal het hoverboard voorwaarts rijden, leunt u met uw gewicht naar achter zal het hoverboard naar achteren rijden. Sturen gaat volgens hetzelfde principe, dit doet u door druk op het rechter of linkerbeen te leggen.

Kwaliteit hoverboards

De Smart Balance Boards van La Souris zijn de beste in hun soort! Ze zijn namelijk voorzien van een hoge kwaliteit Samsung Accu, 10 inch Luchtbanden, Bluetooth om draadloos muziek te streamen en af te spelen via de ingebouwde speakers en een afstandsbediening. De Smart Balance Boards van La Souris zijn voorzien

De self balancing boards zijn bij La Souris Scooters verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren namelijk; Carbon, Red Flames, HipHop en Graffiti. Met een topsnelheid van 15 km/u en een radius van gemiddeld 25 kilometer kunt u het smart balance board ook ideaal gebruiken voor woon/werk verkeer. Is de Accu leeg? In slechts 60 minuten is de accu weer volledig opgeladen.

Smart Balance Board Graffiti
Smart Balance Board HipHop

Bekijk de Smart Balance Boards in onze webshop.