fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Wat zijn de mogelijkheden tot het financieren van een scooter?

Je kunt bij La Souris Scooters de scooters uiteraard in één keer betalen. In dat geval ben je direct eigenaar van de scooter en kun je er meteen mee rond rijden. Maar wat als je het geld niet hebt om die scooter van je dromen te kopen? Ook hiervoor heeft La Souris een oplossing, zodat je ook op een alternatieve manier direct eigenaar van een stadsbrommer kunt worden.

Scooters kopen of afbetaling

Wij bieden namelijk een leaseplan. Steeds meer mensen kiezen voor de aantrekkelijke manier van een scooter leasen bij La Souris. Je koopt bij ons namelijk de scooter wanneer jij wilt en betaalt pas op het moment dat het jou uitkomt. Door onze samenwerking met Santander is je scooter lease veilig en vertrouwd, en al mogelijk vanaf slechts € 0,60 per dag all-in!

Hoe werkt scooterlease?

Wij nemen je lease aanvraag in behandeling en laten je zo snel mogelijk weten of de aanvraag is goedgekeurd. Als je aanvraag wordt geaccepteerd ontvang je een scooter lease contract welke je getekend kunt retourneren. Wordt je aanvraag afgewezen dan wordt je bestelling automatisch geannuleerd. Wanneer je akkoord hebt, heb je 24, 48 en 72 maanden de tijd om je scooter af te betalen.

Meer informatie

Uiteraard moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Welke dat zijn, kunnen onze medewerkers je toelichten. Vind jij het kopen van een scooter of afbetaling interessant? Neem dan vrijblijvend contact met op om de mogelijkheden te bespreken. En wellicht ben jij op korte termijn wel eigenaar van die prachtige scooter!