fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Ik heb m’n scooter besteld, hoe zit het met de levering?

Sourini scooter titaniumAls je een scooter bij La Souris Scooters koopt, dan is het mogelijk deze thuis te laten bezorgen. Onze bezorgdienst levert scooters door heel Nederland. Je scooter wordt aan het door jou opgegeven adres geleverd. Bovendien wordt de scooter door onze eigen ervaren chauffeur volledig aan je uitgelegd. De scooters worden volledig rijklaar en gepoetst afgeleverd met de eventueel door jou gekozen scooter accessoires.

Bezorgkosten levering

Indien je meerdere scooters wilt laten bezorgen, bieden wij een gereduceerd tarief.

1 scooter: € 60,- incl. btw
2 scooters: € 89,- incl. btw

Automatisch service aan huis

Als je ervoor kiest om je scooter thuis te laten bezorgen, krijg je automatisch service aan huis voor garantiereparaties aan je scooter. Dat betekent dat de garantiereparatie aan je scooter kosteloos aan huis wordt uitgevoerd, of dat de scooter indien nodig bij jou wordt opgehaald en weer teruggezet na reparatie in onze werkplaats. Wanneer je je scooter hebt opgehaald in een van onze showrooms, heb je geen service aan huis, en worden de standaard voorrijkosten van € 60,- in rekening gebracht.

Levering van scooters in België

La Souris Scooters levert scooters zowel nationaal als internationaal. Wel merken wij op dat het in België door een wetswijziging mogelijk is een scooter met 0% btw aan te schaffen, wanneer deze nieuw is. De btw wordt vervolgens door de klant zelf aan de belastingdienst in België gevorderd. Wanneer de klant dus met 21% btw een voertuig zou aanschaffen, zou deze in België nogmaals de btw moeten betalen en dus onnodig dubbele btw betalen.

Meer informatie

Wil je meer weten over de levering van jouw bestaande scooters? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice via 085-0653150 of info@lasouris.nl. Onze mensen staan je graag te woord!