fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Maak je scooter zomerklaar

Waar veel mensen niet aan denken, is dat je jouw scooter ook extra aandacht moet geven in de zomermaanden. Deze periode zorgt er namelijk ook voor dat je op bepaalde dingen moet letten voordat je de weg weer opgaat.

Zomerbanden noodzakelijk

In de zomer heeft je scooter zomerbanden nodig. Dit klinkt misschien gek, maar droge, warme wegen zorgen ervoor dat je niet met alle banden op de weg kunt rijden. Winterbanden dienen wel degelijk voor de winter en kunnen dus in de zomermaanden voor problemen zorgen.

Scooter nakijken

Na de winter is de kans groot dat je scooter een heleboel geleden heeft. Daarom is het belangrijk om je scooter technisch helemaal na te kijken: de banden wisselen, de bandendruk nakijken en het oliepeil nakijken zijn geen overbodige dingen. Kom bij La Souris Scooters langs voor een scootercheck.

Te lang stilgestaan

Net zoals bij een auto kan het zijn dat een scooter na een lange tijd in de garage te hebben gestaan, niet meer start. Soms kan dit opgelost worden door de starter na te kijken of te verwisselen, soms ligt de oorzaak bij de bougies. Ook voor dit soort zaken staan onze monteurs voor je klaar.

Vragen en opmerkingen

Je kunt bij ons dus terecht voor een zomercheck aan jouw scooter. Mocht je hierover nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Onze klantenservice geeft je graag een persoonlijk advies!