fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Maak een scooter proefrit

Een nieuwe scooter kopen doe je niet zomaar. Het is niet iets als een heel brood bij de bakker kopen. Het is namelijk veelal een kostbare aangelegenheid waar je veel jaren mee vooruit zou moeten kunnen. Daarom wil je graag weten wat de kwaliteit, het zitcomfort en de eigenschappen zijn van de scooter die je op het oog hebt. Het is daarom van belang om veel informatie op te vragen en een proefrit te maken, voordat je overgaat tot de aankoop.

Goed advies

In onze showrooms heb je ervaren medewerkers die je goed advies kunnen geven bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte scooter. Ze zullen vragen stellen over de afstand die je dagelijks af gaat leggen, wat je budget ongeveer is en wat voor type scooter je het liefste hebt. Met deze gegevens kunnen wij de best mogelijk opties aan je laten zien. Uiteraard is het ook mogelijk om vrijblijvend een gratis proeft te gaan maken.

Ervaar het zelf

Ervaar het rijden met de scooter van je dromen zelf en kom langs voor een gratis proefrit. Dit is de best betrouwbare manier om te ontdekken of de scooter iets voor je is. Logisch, want geen mens is hetzelfde. Niet iedereen heeft bijvoorbeeld dezelfde beenruimte nodig. Daarnaast heeft iedereen een ander kwaliteitsgevoel. Dus ervaar het zelf! In onze showroom hebben wij vele scooters op voorraad. Je kunt altijd een vrijblijvende proefrit maken. Maak direct een afspraak!