fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

La Souris Scooters shirtsponsor van De Graafschap

UntitledDOETINCHEM – De superboeren zijn terug in de Eredivisie! Komend seizoen 2015/2016 speelt de Graafschap weer op het hoogste niveau landelijk voetbal. Een geweldige kans voor De Graafschap om haar ambities te laten zien en voor ondernemers in de regio biedt het ook voldoende perspectief.

De voornaamste reden voor La Souris Scooters om te kiezen voor de sponsoring van De Graafschap is om in de regio Doetinchem/Achterhoek nog meer naamsbekendheid te krijgen. Op de beide mouwen van het wedstrijdshirt staat het logo van La Souris afgebeeld. Daarnaast wordt er bij elke wedstrijd op de LED borden langs het veld geadverteerd. Tevens is er in samenwerking met De Graafschap na elke wedstrijd een City scooter te winnen. Hoe dat precies in zijn werk gaat en wat de voorwaarden zijn, maakt De Graafschap binnenkort bekend.

La Souris Scooters heeft met twee vestigingen in Nederland al behoorlijke naamsbekendheid. Vanuit de showrooms in Doetinchem en Utrecht en met een eigen webshop wordt heel Nederland bediend. Armando (eigenaar La Souris Scooters) over de sponsoractiviteiten van La Souris: “Het is voor ons – als van oorspong Doetinchems bedrijf – een fantastische kans om onze positie in de scooter branche, de populaire Retro en City scooters en het merk La Souris Scooters verder op de kaart te zetten. Ook in het verleden hebben we al diverse soorten sponsoring bij De Graafschap gehad en dat beviel goed. Nu De Graafschap het komende seizoen in de Eredivisie speelt geeft het ons hopelijk nog een extra boost!”