fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Goedkoop door de stad rijden met een scooter

Een scooter biedt veel voordelen ten opzichte van een auto. Zeker als je in de stad woont of daar werkzaam bent. De scooter brengt je van deur tot deur zonder dat je last hebt van files, omwegen en parkeerproblemen. Je kunt vaak binnendoor rijden en daarmee dus veel sneller voortbewegen. Dat scheelt een hoop tijd en moeite.

Financiële voordelen

Naast de praktische voordelen van een scooter, biedt het ook financiële voordelen. Een scooter is (een stuk) goedkoper in aanschafprijs, afschrijving, onderhoud, verzekering, parkeerkosten en brandstofkosten. Ook hoef je geen wegenbelasting en BPM bij bromscooters en snorscooters te betalen. Bij motorscooters liggen de kosten hiervoor ook lager dan bij een auto.

Besparing per jaar

Zoals aangegeven kun je met de scooter een hoop besparen ten opzichte van een auto. Als je voortaan zo’n 5000 van de autokilometers per jaar rijdt, kun je al een aanzienlijk bedrag besparen. Stel: je hebt twee auto’s in het gezin en je zou er één vervangen door een scooter; dan bespaar je al direct zo’n € 6000,00. Dat is toch een aanzienlijk bedrag.

Kies ook voor een scooter

Een scooter biedt dus zowel praktische als financiële voordelen. Dat wil jij toch ook? Bij La Souris Scooters hebben wij een ruim assortiment scooters voor iedere portemonnee. Onze ervaren medewerkers geven je een advies op maat. Zit je financieel een beetje krap bij kas? Geen probleem? Je kunt bij ons ook een scooter leasen of een spaarplan afnemen. Kom eens langs in één van onze vestigingen voor een advies op maat!