fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Een scooterverzekering afsluiten

Een ongeluk met jouw scooter is zo gemaakt. Zeker als je in een drukke stad rijdt, is die kans altijd aanwezig. Daarom is een goede scooterverzekering erg belangrijk. Het is in Nederland ook wettelijk verplicht om een verzekering voor je voertuig af te sluiten. Dit moet minimaal een WA-scooterverzekering zijn. Een zogenaamde wettelijke aansprakelijkheid verzekering. Dus ben je in het bezit van een scooter; sluit direct een verzekering af!

Kan ik bij La Souris scooters een verzekering afsluiten?

Dat kan! Bij ons sluit je direct en eenvoudig een verzekering voor jouw scooter af. Wij werken samen met verzekeraar Unigarant, waarmee we scherpe prijzen en een zeer grote dekking kunnen garanderen. Via ons formulier kun je een scooterverzekering aanvragen. Je ontvangt direct een prijsopgave en zodra jij akkoord gaat, wordt je scooterverzekering direct in behandeling genomen. Dit werkt heel eenvoudig en snel. Je scooter is direct verzekerd.

De voordelen van onze scooterverzekering

Bij diefstal en totaalverlies van je scooter in het eerste jaar, krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Dit is zelfs verlengbaar tot 3 jaar. Daarnaast heb je met een Unigarant scooterverzekering de volgende voordelen:

  • ruime keuze aan aanvullende dekkingen;
  • no-claimkorting tot wel 75%;
  • pechhulp voor onderweg;
  • keuze uit 4 verschillende basisdekkingen;
  • eigen risico van slechts €125,-.

Let op: de premie van de verzekering is gebaseerd op de leeftijd van de bestuurder van de scooter. Rijdt er behalve jijzelf ook een ander op jouw scooter en is deze bestuurder jonger dan 25 jaar? Vermeld deze bestuurder dan als hoofdbestuurder. Doe je dit niet, dan is schade aan of met jouw bromfiets veroorzaakt door deze jongere bestuurder niet verzekerd.

Informeer naar de mogelijkheden

Wil je weten wat voor verzekering je af moet sluiten voor jouw scooter? Of heb je nog vragen over de verschillende basisdekkingen? Kom dan eens langs in één van onze drie vestigingen in het land. Onze medewerkers kunnen je precies aangeven wat voor scooterverzekering je het beste kunt uitkiezen. Daarnaast staat onze klantenservice van maandag tot en met zaterdag via de telefoon en per e-mail voor je klaar.