fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Direct een scooter en later betalen? Ga voor scooter lease!

Een scooter kopen op het moment dat jou uitkomt en betalen op het moment dat het je uitkomt. Dat klinkt interessant, toch? Het is bij La Souris Scooters mogelijk om je scooter te leasen. Comfort Card maakt het namelijk mogelijk om veilig en vertrouwd een gloednieuwe trendy of retro scooter aan te schaffen.

Scooter lease bij La Souris Scooters

Dus wil je graag een mooie scooter aanschaffen die je in één van onze showrooms in Doetinchem, Utrecht of Rotterdam hebt gezien, maar kun je er momenteel het geld niet voor missen? Dan is een scooter leasen bij La Souris voor jou dé oplossing! Je kunt bij ons al een scooter leasen vanaf € 0,50 per dag.

Boetevrij aflossen

In het geval je ervoor kiest om een scooter bij ons te leasen, heb je 72 maanden de tijd om je scooter af te betalen. Uiteraard is sneller afbetalen mogelijk. Je kunt namelijk te allen tijde boetevrij aflossen. De looptijd betaal je dus zelf. Zo hoef je dus nooit meer lang te sparen. Je betaalt maandelijks een klein bedrag en rijdt meteen een gloednieuwe scooter.

De voordelen van een scooter leasen bij La Souris Scooters:

  • Je betaalt een vast bedrag per maand.
  • Vast rentepercentage, enkel over het nog openstaande bedrag.
  • Maximale looptijd van 72 maanden.
  • Je bent direct eigenaar van de scooter.
  • Extra aflossen zonder kosten (boetevrij).
  • Gemakkelijk online aan te vragen.

Lease direct jouw scooter

Wacht niet langer en lease jouw nieuwe scooter direct bij de specialist. Indien je nog aanvullende vragen hebt, staat onze klantenservice altijd voor je klaar. Je kunt ons bellen, mailen, maar je kunt uiteraard ook onze showroom bezoeken. Hier kun je gelijk ideeën opdoen voor jouw nieuwe aanwinst.