fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Meest gestelde klantvragen

Onderstaand veel gestelde vragen van onze bezoekers.

La Souris scooters zijn verkrijgbaar in verschillende modellen: Trendy Retro Scooters, Grande Retro Scooters, Futuro Retro Scooters, City Scooters, Fly Scooters, E-Sourini Scooters, Sourini S en Sourini Scooters met o.a. de klassieke Italiaanse look. Alle modellen zijn verkrijgbaar als snorscooter (25 km/h) en bromscooter (45 km/h) en leverbaar in een grote diversiteit aan schitterende kleuren en kleurcombinaties. Bekijk hier ons volledige assortiment scooters.
Alle La Souris Scooters worden geïmporteerd vanuit China. Daar hebben wij een eigen fabriek. Op deze manier hebben we de controle van het begin- tot eindproces. Zo kunnen wij ook altijd de kwaliteit van onze scooters, onderdelen en accessoires garanderen. Klik hier voor meer informatie over de kwaliteit.
Ja, La Souris Scooters is RDW erkend. Dit houdt in dat wij kentekens mogen aanvragen. Als je je scooter hebt besteld en (aan)betaald, gaat La Souris een Nederlands kenteken aanvragen. Als je een scooter koopt moet je als nieuwe eigenaar het kentekenbewijs zelf op naam laten overschrijven. Iemand anders kan dit niet voor je doen. Voor het overschrijven van een kenteken moet je minstens 16 jaar zijn en in Nederland wonen. Je kunt het kentekenbewijs laten overschrijven op de grotere postkantoren.
Ja, dat is mogelijk. La Souris heeft zes showrooms (in Doetinchem, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam), waar alle scooters uitgestald zijn. Deze zijn uiteraard te bekijken in elke showroom. Bekijk hier de contactgegevens.
Dit kan door contact op te nemen met onze klantenservice. De klantenservice van La Souris Scooters is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via telefoonnummer: 085 – 065 31 50. Kijk voor de openingstijden van onze vestigingen op de pagina Vestigingen. Het is natuurlijk ook mogelijk om je vraag te stellen per e-mail: info@lasourisscooters.nl. Meer informatie over onze klantenservice is hier te vinden.
Ja, dat is mogelijk. Bij bezoek aan één van onze zes showrooms, bieden wij de mogelijkheid om een proefrit te maken op onze scooters. Hier zijn de contactgegevens te raadplegen.
Onze scooters zijn van de hoogste kwaliteit. Doordat we de beschikking hebben over een eigen fabriek in het buitenland, kunnen wij deze kwaliteit garanderen. We hebben namelijk het overzicht over het hele proces, van begin tot eind. Daardoor kunnen wij een lange levensduur garanderen.
Bij aanschaf van een La Souris scooter ontvang je standaard 1 jaar garantie tot maximaal 6000 km. Daarnaast geven wij 3 jaar garantie op het motorblok tot maximaal 10.000 kilometer. Je kunt uitsluitend aanspraak maken op de garantie indien je de eerste eigenaar bent en ons het aankoopbewijs kunt tonen samen met de eventuele onderhoudsbonnen. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden.
Ja, dat is mogelijk. Santander maakt het mogelijk om veilig en vertrouwd een gloednieuwe scooter te leasen bij La Souris Scooters. Wanneer je ervoor kiest een scooter te leasen, heb je 72 maanden de tijd om je scooter af te betalen. Sneller afbetalen is ook mogelijk, je kan boetevrij vervroegd aflossen. Klik hier voor meer informatie over het leasen van een scooter.
Bij La Souris Scooters sluit je direct en eenvoudig een voordelige scooter verzekering af. Wij werken samen met verzekeraar Unigarant, waarmee we scherpe prijzen en een zeer goede dekking kunnen garanderen. Kijk op deze pagina voor meer informatie.
Vul in dit geval het service aanvragen formulier in, dat kan hier. Zij zorgen dat er een monteur bij jou langskomt met een mobiele werkplaats. Zo wordt jouw scooter ter plaatste gerepareerd. De grotere werkzaamheden worden verricht in een van onze werkplaatsen. In dat geval halen we jouw scooter bij jou op. Afhankelijk van het service pakket kunnen er wel kosten in rekening gebracht worden.
Scooter onderdelen en accessoires van La Souris Scooters hebben een levertijd van 1 tot 5 werkdagen. Indien een accessoire of onderdeel niet op voorraad is, wordt dit vooraf via de website gemeld. Scooter accessoires en onderdelen van overige merken hebben een levertijd van 1 tot 2 weken. Wij verzenden onderdelen en accessoires via DPD. Lees hier meer over onze levertijden.
Ja, het is mogelijk deze thuis te laten bezorgen. Onze bezorgdienst levert scooters door heel Nederland. Je scooter wordt aan het door jou opgegeven adres geleverd. Bovendien wordt de scooter door onze eigen ervaren chauffeur volledig aan je uitgelegd. De scooters worden volledig rijklaar en gepoetst afgeleverd met de eventueel door jou gekozen scooter accessoires.
Bezorgkosten
Indien je ervoor kiest om je scooter thuis te laten bezorgen (€40,- incl. BTW), krijg je automatisch service aan huis voor garantiereparaties aan je scooter. Dat betekent dat de garantiereparatie aan je scooter kosteloos aan huis wordt uitgevoerd, of dat de scooter indien nodig bij jou wordt opgehaald en weer teruggezet na reparatie in een van onze werkplaatsen.