Let op! Geld lenen kost geld.

Marktplaats Scooter

Er worden dagelijks veel tweedehands scooters aangeboden op marktplaats van het merk Suzuki scooter, Peugeot scooter, LML scooter, Luuko scooter, Pronto scooter, Scooterland, Scootercity, MBK scooter, Edwards Scooter en AGM scooter. Ook mobylette is hier terug te vinden. Je vindt dus vele soorten scooters bij Marktplaats scooter.

Goedkope Scooters

La Souris adverteert met nieuwe scooters op marktplaats. Ondanks de vele aanbieders blijft La Souris favoriet. Wij bieden de klant goedkope scooters tegen de beste kwaliteit en service. Door eigen import heeft La Souris de goedkoopste scooters van Nederland. Ook zijn we te vinden op Google Shopping.

2e Hands Scooter

Consumenten zijn er vaak van overtuigd dat een 2e hands scooter goedkoper is dan een nieuwe scooter. Echter is dat in praktijk  vaak niet het geval. Onze scooters zijn zo voordelig, dat vaak de aanschaf van een nieuwe scooter goedkoper is dan een 2e hands scooter. Bovendien komt er veel onderhoud bij 2e hands scooters kijken.

Natuurlijk is de aanschaf van een scooter een grote uitgave, die niet iedereen kan betalen. La Souris biedt daarom ook Scooter Lease aan!