Levering scooters

Koop je een scooter bij La Souris, dan is het mogelijk deze thuis te laten bezorgen. Onze bezorgdienst levert scooters door heel Nederland. Je scooter wordt aan het door jou opgegeven adres geleverd. Bovendien wordt de scooter door onze eigen ervaren chauffeur volledig aan je uitgelegd. De scooters worden volledig rijklaar en gepoetst afgeleverd met de eventueel door jou gekozen scooter accessoires.

Indien je meerdere scooters wilt laten bezorgen, bieden wij een gereduceerd tarief.

Bezorgkosten

1 scooter: € 60,- incl. btw
2 scooters: € 89,- incl. btw

Indien je ervoor kiest om je scooter thuis te laten bezorgen, krijg je automatisch service aan huis voor garantiereparaties aan je scooter. Dat betekent dat de garantiereparatie aan je scooter kosteloos aan huis wordt uitgevoerd, of dat de scooter indien nodig bij jou wordt opgehaald en weer teruggezet na reparatie in onze werkplaats. Wanneer je je scooter hebt opgehaald in een van onze showrooms, heb je geen service aan huis, en worden de standaard voorrijkosten van € 60,- in rekening gebracht.

Levering van scooters in België

La Souris levert scooters zowel nationaal als internationaal. Wel merken wij op dat het in België door een wetswijziging mogelijk is een scooter met 0% btw aan te schaffen, wanneer deze nieuw is. De btw wordt vervolgens door de klant zelf aan de belastingdienst in België gevorderd. Wanneer de klant dus met 21% btw een voertuig zou aanschaffen, zou deze in België nogmaals de btw moeten betalen en dus onnodig dubbele btw betalen.

Aangezien het veel administratieve handelingen met zich meebrengt om deze 0% belasting levering mogelijk te maken, zijn wij genoodzaakt € 100,- euro extra administratiekosten in rekening te brengen bij een levering in België.