Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Venlo ook op zondag open! 4 winkels ook op zondag open!
Super Soco TC • Vintage Green
Super Soco TC • Vintage Green (1) Super Soco TC • Vintage Green (2) Super Soco TC • Vintage Green (3) Super Soco TC • Vintage Green (4) Super Soco TC • Vintage Green (5) Super Soco TC • Vintage Green (6) Super Soco TC • Vintage Green (7)

Super Soco

TC

€ 67,- per maand
  • Inclusief gratis rijklaar maken
  • Inclusief gratis op kenteken zetten
  • Aan huis leverbaar
  • Kies zelf je snelheid
Kies jouw model Brom 45km/u
  Vintage Green Online leverbaar: 1-3 weken
kies deze
  Dark Sea Blue Online beperkte voorraad
kies deze
  Diamond Black Online leverbaar: 1-3 weken
kies deze
  Khaki Yellow Online leverbaar: 1-3 weken
kies deze

Super Soco TC

De Super Soco TC is een volledig elektrische scooter van La Souris. Uitgerust met de beste en nieuwste technologieën van deze tijd, viert de Super SOCO TC de wedergeboorte van de klassieker en initieert tegelijkertijd een nieuw tijdperk van de elektrische mobiliteit. Na vele jaren van ontwikkeling en samenwerking met grote spelers van over de hele wereld is er eindelijk een elektrische scooter gemaakt.

De Super SOCO TC is standaard voorzien van:

De populaire Super Soco TC is geschikt voor zowel korte als lange afstanden. Echter, hier moet je je perfecte zithouding vinden. De Super SOCO TC kan worden aangepast, precies zoals jij het wilt.

100% Elektrisch

De Super SOCO TC is 100% elektrisch. Er is geen verbranding, dus ook geen uitstoot. Super milieuvriendelijk. De BOSCH electromotor heeft een vermogen van 3kW. Tevens is het koppel vele malen hoger, zodat je ook met twee personen éénvoudig optrekt.

Oplaadtijd

Actieradius

Geschikt voor extra passagier

De Super SOCO TC is geschikt voor elk type bestuurder, en heeft uitklapbare side steps voor een passagier.

Opbergruimte

De Super SOCO TC heeft een bescheiden ruimte onder de accu klep en buddy voor eventueel een schijfremslot. Indien gewenst, is er een topkoffer beschikbaar.

 

*De exacte actieradius is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de buiten temperatuur, snelheid en rijstijl. Actieradius wordt weergegeven, en is getest, op basis van de meest ideale omstandigheden. 
** Wanneer de scooter is opgevoerd, kan dit nadelige gevolgen hebben voor de actieradius. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

specificaties

Voorband 90/80 - 17 inch
Achterband 110/70 - 17 inch
Motor Accu Lithium
Remmen voor Schijf
Remmen achter Schijf

Andere klanten bekeken ook

Reviews

4 sterren (goed)

di 18 mei 2021

"Super Soco TC gekocht en de service van La Souris mag er best wezen. Ze maken waar wat ze beweren, en op mijn verzoek heb ik de Soco zelfs een paar dagen eerder dan de geplande levering mogen ontvangen, wat een behoorlijk pluspunt is in een tijd waarin iedere leverancier zich verstopt achter covid. Ben blij dat ie niet met DHL werd geleverd..."

Anoniem uit Leiden | Kocht deze scooter online en werd door ons aan huis geleverd.

4 sterren (goed)

di 05 januari 2021

"Zeer vriendelijk personeel in de winkel in Tilburg. Het was erg gemakkelijk om een testrit aan te vragen voor de Super Soco TC. Na het testrijden was er uitgebreid tijd om de ervaringen te bespreken. Een week later heb ik de elektrische scooter besteld. Bij het ophalen is er wederom veel tijd besteed aan de uitleg van het gebruik van het voertuig. Een minpuntje was het niet op kenteken kunnen zetten voor het nieuwe jaar (aankoop december 2020). Had te maken met de Europese toelating bleek later."

W uit Berkel-Enschot | Kocht deze scooter in onze winkel in Tilburg.

4 sterren (goed)

za 05 december 2020

"Ondanks verlate levering, zeer goede service."

Wikke uit Utrecht | Kocht deze scooter in onze winkel in Utrecht.

Beoordeling door klanten: 4,2 van 5 - 1037 beoordelingen