fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

De voordelen van een scooterlease

Een nieuwe scooter kopen wil iedereen wel, maar dat is helaas niet voor iedereen weggelegd. Een scooter is een boel geld waard en niet iedereen heeft dat in zijn of haar portemonnee. Natuurlijk kun je gaan sparen voor de scooter van je dromen, maar vaak wil je niet zolang wachten. In dat geval is een scooterlease dé oplossing. Uiteraard bied La Souris Scooters jou die mogelijkheid.

Kopen op afbetaling

Een scooter leasen is een scooter kopen op afbetaling. Je betaalt de scooter in termijnen af en bent direct eigenaar de nieuwe scooter. Je kunt de scooter bij ons afbetalen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. Hoe langer het termijn, hoe lager het maandbedrag wordt. Een scooter kopen op afbetaling brengt daarnaast veel voordelen met zich mee.

Vele voordelen

Zoals aangegeven bied een scooterlease vele voordelen. Hieronder staan ze uiteengezet.

  • Je kunt direct genieten van je nieuwe scooter
  • Je houdt je spaargeld op de bank
  • Je kunt ook extra’s mee leasen

Passend advies

Wanneer je een scooter gaat leasen oftewel een scooter op afbetaling gaat kopen, dan kun je niet alleen het aankoopbedrag van de scooter financieren, maar ook alle extra’s. Wil je meer weten over scooterlease? Of wil je weten of je wel in aanmerking komt voor zo’n scooterlease? Stel de vragen gerust aan onze helpdesk. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar en geven een passend advies.