fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Ben ik na de aanschaf van een scooter automatisch verzekerd?

Nee, niet direct. Maar je kunt bij La Souris Scooters direct en eenvoudig een verzekering voor jouw scooter afsluiten. Wij werken samen met verzekeraar Unigarant, waarmee we scherpe prijzen en een zeer grote dekking kunnen garanderen. Via ons formulier kun je direct een scooterverzekering aanvragen bij Unigarant. Je ontvangt direct een prijsopgave en zodra jij akkoord gaat, wordt je scooterverzekering direct in behandeling genomen. Dit werkt heel eenvoudig en snel. Je scooter is direct verzekerd.

Voordelen Unigarant scooterverzekering

Bij diefstal en totaalverlies van je scooter in het eerste jaar, krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Dit is zelfs verlengbaar tot 3 jaar. Daarnaast heb je met een Unigarant scooterverzekering:

  • ruime keuze aan aanvullende dekkingen;
  • no-claimkorting tot wel 75%;
  • pechhulp voor onderweg;
  • keuze uit 4 verschillende basisdekkingen;
  • eigen risico van slechts €125,-.

Belangrijk

Let op: de premie van de verzekering is gebaseerd op de leeftijd van de bestuurder van de bromfiets. Rijdt er behalve jijzelf ook een ander op jouw bromfiets en is deze bestuurder jonger dan 25 jaar? Vermeld deze bestuurder dan als hoofdbestuurder. Doe je dit niet, dan is schade aan of met jouw bromfiets veroorzaakt door deze jongere bestuurder niet verzekerd.