Let op! Geld lenen kost geld.

Holleeder Scooter

Holleeder en zijn scooter zijn onafscheidelijk. Op bijna elke gepubliceerde foto zie je hem op zijn scooter door de stad rijden. Het type scooter waarop hij rijdt staat daarom ook wel bekend als de ‘Holleeder Scooter’.

De Holleeder Scooter is een Vespa LX in de schitterende kleur Midnight Blue. Een scooter van hoge kwaliteit, tegen een zeer scherpe prijs! Natuurlijk is deze Vespa Scooter ook in andere kleuren leverbaar. Wil jij net als Holleeder op deze blitse scooter door de stad touren? Bekijk het assortiment Vespa scooters van La Souris.

Vespa accessoires, onderhoud en reparatie

Wil je jouw Vespa scooter helemaal naar eigen wens costumizen? Bij La Souris stel je hem helemaal naar eigen wens samen met het uitgebreide assortiment aan Vespa accessoires en Vespa sierdelen. Uiteraard is bezorging, onderhoud en reparatie ook geen probleem. La Souris biedt immers een goede en complete service. De scooters zijn te bekijken in de webshop op deze website en in onze showrooms in Doetinchem of Utrecht.

Sourini Scooter

Wil je ook wel zo’n scooter rijden, maar vind je een Vespa te duur? Met de stijlvolle Sourini Scooter biedt La Souris je een aantrekkelijk alternatief. De kwaliteit is net zo goed als die van de Vespa scooter, maar doordat La Souris de scooter zelf in grote aantallen importeert en direct aan de particuliere klant levert, is deze scooter met Italiaanse look veel goedkoper dan de Vespa.

Kom de Vespa en Sourini scooters bekijken in onze showroom of bestel online!