Let op! Geld lenen kost geld.

Goedkope scooters

Als consument ben je op zoek naar een scooter van de beste kwaliteit, maar je wilt natuurlijk nooit teveel betalen. La Souris begrijpt dat maar al te goed. Daarom bieden wij goedkope scooters, van de beste kwaliteit, met standaard 3 jaar garantie. Van een trendy, retro scooter met Italiaanse look tot een sportieve, goedkope stadsscooter. In het uitgebreide assortiment van La Souris vind je altijd wel een goedkope scooter die bij je past. Alle modellen zijn als snorscooter (25 km/h) en als bromscooter (45 km/h) verkrijgbaar. Onze scooters zijn zuinig in gebruik. Dat is niet alleen minder belastend voor het milieu, maar ook voor jouw portemonee!

Goedkope scooters van La Souris

Hoe komt het dat de scooters van La Souris standaard goedkoper zijn dan die van een andere aanbieder? La Souris importeert de scooters direct uit het buitenland en levert deze rechtstreeks aan de consument. Zonder tussenkomst van een dure dealer kunnen we de scooter extra snel bij jou bezorgen voor de allerbeste prijs. En omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten, geven we standaard 3 jaar volledige garantie.

Online of in de winkel

Met de unieke 360 graden view bekijk je het complete assortiment van La Souris tot in detail in de webshop. Wil je de goedkope scooter liever eerst live bezichtigen of heb je interesse in een proefrit? Geen probleem! Bijna alle goedkope scooters uit ons assortiment staan voor je uitgestald in onze showroom. Kom gerust eens langs en laat je informeren over je favoriete model.

Goedkope scooter onderdelen & accessoires

Naast goedkope scooters biedt La Souris een uitgebreid aanbod aan scooter accessoires en onderdelen. Zo customize je jouw goedkope scooter helemaal naar eigen wens. Heb je een model gevonden dat bij je past? Kies je favoriete kleur, maak het geheel compleet met stijlvolle accessoires en je kunt vrijwel meteen de weg op, want bijna alle goedkope scooters en accessoires van La Souris zijn direct uit voorraad leverbaar.