Let op! Geld lenen kost geld.

TIJDELIJK ACTIE: Profiteer nú van GRATIS verzending op alle scooters van La Souris! De korting wordt in de winkelmand direct verrekend.

Ervaring La Souris Scooters

Ervaring La Souris Scooters van andere mensen lezen? Op het internet kom je de scooters, onderdelen en accessoires tegen van La Souris Scooters, met vestigingen in Doetinchem, Utrecht en Rotterdam. Omdat een scooter aanschaffen niet goedkoop is, wil je uiteraard wel weten of je met een betrouwbare partner te maken hebt. De klant staat bij ons altijd centraal en je kunt altijd een gratis proefrit maken. Uiteraard gaan er door drukte weleens wat zaken mis bij een bestelling of reparatie; maar in die zeldzame gevallen doen we ons uiterste best om je te helpen. De ervaring La Souris Scooters is dan ook in bijna alle gevallen positief.

Positieve ervaring La Souris Scooters

Een scooter kopen of leasen bij La Souris Scooters, zorgt voor een positieve ervaring. Lees hier jouw voordelen bij ons:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis advies
  • Service aan huis
Vespa Sprint 4T zwart ervaring la souris

Je scooter kopen of leasen bij de specialist

Een scooter kopen of leasen van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs? Dan ben je bij La Souris Scooters aan het goede adres. Doordat wij de scooters zelf importeren en direct aan de particulier verkopen kunnen wij betaalbare scooters aanbieden van de beste kwaliteit. Door de eigen import hebben wij altijd controle over de kwaliteit van het product. Dus geen schimmige constructies, maar gewoon direct geleverd van de producent. Daarom zijn wij een betrouwbare partij voor bijna iedereen. Mocht je dus eens problemen hebben met jouw scooter; dan weten wij precies welke onderdelen er moeten worden gerepareerd of worden vervangen.

Ik koop of lease mijn scooter bij La Souris Scooters

La Souris Scooters is al vele jaren actief binnen de scooterbranche en is inmiddels een autoriteit als het gaat om het aanbieden van scooters, scooter onderdelen en accessoires. Door de eigen rechtstreekse import en grote inkoopmogelijkheden zijn we inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste scooterleveranciers van Nederland. En dat is niet voor niets. Veel tevreden klanten gingen je voor. Ervaring La Souris Scooters is in de meeste gevallen positief.

Scooter kopen