Let op! Geld lenen kost geld.

Elektrische scooter leasen

Elektrische scooter leasen van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs? In dat geval ben je bij La Souris Scooters aan het enige juiste adres. Doordat wij de E-scooters van topmerken als E-Sourini, La Souris, Super SOCO en Lifan zelf importeren en direct aan jou verkopen, zonder tussenkomst van een dure scooter dealer, kunnen wij betaalbare elektrische scooters leveren. Daarom kunnen je dan ook de laagste prijs garanderen! Droom jij ook van een mooie elektrische scooter, maar heb je er momenteel de financiële mogelijkheden niet voor? Dan is een scooter leasen dé oplossing. Je kunt in dat geval een Elektrische scooter kopen en betalen op het moment dat het schikt. Steeds meer mensen maken de keuze voor deze aantrekkelijke manier van een scooter aanschaffen. Je koopt bij ons namelijk de E-scooter wanneer jij wilt en betaalt pas op het moment dat het jou uitkomt. Door onze samenwerking met Santander is je scooter lease veilig en vertrouwd. En dat al vanaf € 0,60 per dag! Een elektrische scooter leasen doe je dus bij La Souris.

elektrische scooter leasen

Elektrische scooter leasen bij La Souris Scooters

Het rijden op een Elektrische scooter brengt veel voordelen met zich mee: zo rijd je geheel geruisloos, CO2-vrij en hoef je niet meer te tanken. En dat merk je in jouw portemonnee. Bij La Souris Scooters heb je verder de garantie van een snelle en betrouwbare service. Wij proberen onze dienstverlening continue te analyseren en te verbeteren. Maar wij bieden meer voordelen. Zo is het namelijk mogelijk om de elektrische scooter van je dromen in termijnen af te betalen. Wij bieden je de mogelijkheid om je scooter in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden af te betalen. Natuurlijk is sneller aflossen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Zo bepaal je zelf de looptijd. In alle gevallen ben jij direct eigenaar van de scooter. En heeft je elektrische scooter een reparatie of onderhoudsbeurt nodig? Geen probleem! In de werkplaatsen van La Souris Scooters staan onze ervaren monteurs zes dagen per week voor je klaar voor scooter onderhoud, scooter reparatie en taxatie van scooters.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een elektrische scooter leasen bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit elektrische scooters
  • Direct eigenaar scooter
  • Gratis proefrit
  • Service aan huis

Ik lease mijn elektrische scooter bij de specialist

Naast de praktische voordelen van een elektrische scooter, biedt het ook financiële voordelen. Zo is het via lease goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. De elektrische scooters van La Souris Scooters voldoen altijd aan de strenge Europese richtlijnen. Denk je dat een scooter leasen interessant is voor jou? Bezoek dan eens één van onze vestigingen voor een passend advies. Uiteraard kun je ook gewoon bellen of mailen. Onze specialisten geven je graag uitleg over voor- en nadelen van een scooterlease.

Bekijk onze scooters