Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Venlo ook op zondag open! 4 winkels ook op zondag open!
Puch • E-Folk - Mat Blauw
Puch • E-Folk - Mat Blauw (1) Puch • E-Folk - Mat Blauw (2) Puch • E-Folk - Mat Blauw (3) Puch • E-Folk - Mat Blauw (4) Puch • E-Folk - Mat Blauw (5) Puch • E-Folk - Mat Blauw (6) Puch • E-Folk - Mat Blauw (7) Puch • E-Folk - Mat Blauw (8) Puch • E-Folk - Mat Blauw (9) Puch • E-Folk - Mat Blauw (10) Puch • E-Folk - Mat Blauw (11) Puch • E-Folk - Mat Blauw (12) Puch • E-Folk - Mat Blauw (13) Puch • E-Folk - Mat Blauw (14) Puch • E-Folk - Mat Blauw (15) Puch • E-Folk - Mat Blauw (16) Puch • E-Folk - Mat Blauw (17) Puch • E-Folk - Mat Blauw (18)

Puch

E-Folk - Mat Blauw

999.-
levering uit eigen voorraad

Puch E-Folk - Mat Blauw

Comfortabel & Zorgeloos - de Puch E-Folk heeft met zijn mat blauwe en lichte frame een comfortabele en zorgeloze uitstraling.

Met behulp van de fijne trapondersteuning fiets je heerlijk weg in een heuvelig landschap. Geen weg is te lang voor deze comfortabele unisex fiets.

De Puch E-Folk heeft alle luxe voor een lange fietstocht. Zo is hij voorzien van optimale polsondersteuning, een comfortabel zadel en een stabiele wegligging. Het in hoogte verstelbare stuur en zadel geeft iedere bestuurder een juiste zithouding. De krachtige Shengyi voorwielmotor en Lithium Phylion accu van deze fiets zorgen voor voldoende actieradius voor een lange fietstocht.

Met geringe inspanning uw eindbestemming behalen? Geen probleem voor de voorwielmotor van de E-Folk. Deze motor biedt de mogelijkheid te kiezen uit 3 standen die eenvoudig in te stellen zijn door het LCD-display op het stuur. Dit display toont een overzicht van de totaal gereden kilometers. Tevens is het batterijpercentage en de actieradius van de lithium ion accu makkelijk af te lezen.

De Puch E-Folk is voorzien van een V-Brake remsysteem inclusief terugtraprem voor jouw optimale veiligheid. Ook in het donker ben je voor iedereen goed zichtbaar vanwege de LED-verlichting.

Makkelijk verwijderbare Lithium Accu

De lithium ion accu is eenvoudig van de fiets los te koppelen door de kleine sleutel die wordt meegeleverd. Het slot van de accu bevindt zich aan de linkerzijde van de accu. De sleutel moet een kwartslag gedraaid worden waarna de gehele accu in zijn geheel verwijderd kan worden. Op de achterzijde van de accu is het LED achterlicht verwerkt. Het achterlicht is voorzien van een reflector.

Eenvoudig op te laden accu

Een elektrische fiets biedt hulp tijdens het fietsen. Deze hulp is te danken aan de accu die gevestigd zit op de fiets. De accu van de fiets zit gevestigd onder de bagagedrager. Het is zeer eenvoudig om de accu van een elektrische fiets op te laden. Er wordt namelijk een oplaadkabel meegeleverd, die in een normaal stopcontact gevestigd kan worden. Door de oplaadkabel aan de accu te vestigen laadt de accu op. Een kind kan de was doen.

De accu laadt zich op in 5 a 6 uur.

Elektrische motor met trapondersteuning

De E-Folk is een voorwiel aangedreven elektrische fiets met een maximale snelheid van 25 km per uur. Met deze Shengyi motor zult u met gemak en plezier lange afstanden fietsen doordat u zelf kunt kiezen welke trapondersteuning u nodig heeft. U kunt kiezen uit 3 verschillende standen van ondersteuning.

3 versnellingen

De Puch E-Folk E-Bike heeft een aluminium versnelling van Shimano Nexus. Deze naafversnelling schakelt eenvoudig met 3 versnellingen in de gewenste trapondersteuning. 

Het remsysteem aan de achterzijde is van Shimano.

LED-Display

De E-Folk is voorzien van een eenvoudig te bedienen LED-display. Het display kan worden aangezet door enkel de aan-knop in te drukken. Bepaal de gewenste trapondersteuning tijdens het fietsen met de + en - knop. Voor meer informatie, lees de meegeleverde handleiding goed door.

LED koplamp

De voorverlichting van de fiets is een heldere LED koplamp met breed bereik voor optimaal zicht op de weg. Onder de lamp is een extra reflector geplaatst.

Reflecterende pedalen

De pedalen hebben een ruim oppervlak met goede grip en zijn voorzien van reflectoren op beide zijden.

ART goedgekeurd slot

De Puch E-Folk is standaard uitgerust met een ABUS ART** slot. Het slot wordt geleverd met 3 sleutels (2 reservesleutels). Het op slot zetten van je fiets gaat eenvoudig door de sleutel een slag te draaien en tegelijk de schuif aan de andere zijde van het slot naar beneden te duwen. Dit slot voldoet aan de eisen van de verzekeringsmaatschappij.

Puch Embleem

De E-Folk van Puch is standaard voorzien van een prachtig Puch Embleem aan de voorzijde van de fiets, onder het stuur.

Specificaties

Merk Puch
Kleur Mat Blauw
Max. snelheid 25 km/u
Zadel Selle Royal SR 8468
Banden Kenda K1172
Wielmaat 28 inch
Standaard enkel, centraal
Zadelpen Verstelbaar
Stuurpen Verstelbaar Aluminium
Laden Ja
Voorvork Nee
Jasbeschermer Ja

Remsysteem

Voor V-brake
Achter V-brake, Terugtraprem

Frame

Materiaal Aluminium

Versnellingen

Aantal 3 versnellingen
Merk Shimano
Type Nexus 3

Slot

Beschrijving GAD ART
ART gekeurd Ja

Actieradius

Minimaal 90 km
Maximaal 90 km

Accu

Type Li-on
Batterijmerk Phylion
Laadtijd 5 - 6 uren
Uitneembaar Ja
Positie Bagagedrager

Display

Positie Decentraal, naast handvat
Type LED

Motor

Type Voorwiel
Merk Shengyi
Sensor -
Walk assist Ja, tot 6 km/u

Garantie

Frame 5 jaar
Voorvork 2 jaar
Componenten 2 jaar
Beoordeling door klanten: 4,2 van 5 - 897 beoordelingen