Let op! Geld lenen kost geld.

E-scooter

E-scooter kopen kopen van goede kwaliteit en tegen de beste prijs? In dat geval ben je bij La Souris Scooters aan het enige juiste adres. Doordat wij de E-scooters van topmerken als E-Sourini, La Souris, Super SOCO en Lifan zelf importeren en direct aan jou verkopen, zonder tussenkomst van een dure scooter dealer, kunnen wij betaalbare elektrische scooters leveren van hoge kwaliteit. Om die reden kunnen je dan ook de laagste prijs garanderen! Droom jij ook van een Elektrische scooter, maar heb je er momenteel het geld niet voor? Dan is een scooter op elektriciteit leasen dé oplossing. Je kunt een Elektrische scooter kopen en betalen op het moment dat het uitkomt. De mooiste E-scooter koop je dus bij scooterspecialist La Souris Scooters.

e-scooter

E-scooter kopen bij La Souris Scooters

Het rijden op een E-scooter brengt veel voordelen met zich mee: zo rijd je geheel geruisloos, CO2-vrij en hoef je niet meer te tanken. En dat merk je in jouw portemonnee. Bij La Souris Scooters heb je verder de garantie van een snelle en betrouwbare service. Wij proberen onze dienstverlening continue te analyseren en te verbeteren. Ook qua prijs zijn we scherp; we leveren je elektrische scooter tegen een zeer aantrekkelijke prijs en bezorgen hem door heel Nederland zelfs gratis aan huis! Heeft je Elektrische Scooter een reparatie of onderhoudsbeurt nodig? Geen probleem! In de werkplaatsen van La Souris Scooters staan onze ervaren monteurs zes dagen per week voor je klaar voor scooter onderhoud, scooter reparatie en taxatie van scooters.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een E-scooter kopen bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit E-scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Service aan huis

Ik koop mijn E-scooter bij de specialist

Naast de praktische voordelen van een E-scooter, biedt het ook financiële voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. De elektrische scooters van La Souris Scooters voldoen altijd aan de strenge Europese richtlijnen.

Bekijk onze scooters