fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Beoordelingen La Souris Scooters

Beoordelingen La Souris Scooters zijn voor ons van enorm belang. Omdat een scooter aanschaf niet goedkoop is, presenteren wij ons graag als een betrouwbare partner. En we willen dat onze klanten dat ook zo ervaren. Daarom staat de klant bij ons altijd centraal. Wil je dus een mooie en goede kwaliteit scooter met accessoires kopen of leasen? Dan is La Souris Scooters, met vestigingen in Doetinchem, Utrecht en Rotterdam, jouw partner. Je kunt onze scooters altijd in onze showroom bewonderen. En indien je wenst, kun je ook altijd een gratis proefrit maken. Zo weet je of de scooter fijn rijdt en bij je past. Vanzelfsprekend gaan er wel eens wat zaken mis; maar in die zeldzame gevallen doen we ons uiterste best om je te helpen. De beoordelingen La Souris Scooters zijn dan ook louter positief.

Positieve beoordelingen La Souris Scooters

Een scooter kopen of leasen bij La Souris Scooters, zorgt voor veel positieve beoordelingen. Lees hier jouw voordelen bij ons:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Vrijblijvende proefrit
  • Gratis advies
  • Service aan huis
Futuro Retro Scooter Zwart beoordelingen la souris

Je scooter kopen of leasen bij de specialist

Een scooter betrouwbare scooter kopen of leasen tegen de beste prijs? Dan is La Souris Scooters jouw partner. Wij importeren de scooters namelijk zelf uit China. Daar hebben we een eigen fabriek, zodat wel altijd zelf toezicht hebben op de productie van de scooters. Daarnaast verkopen we altijd direct aan de particulier, dus zonder tussenkomst van een dure scooterdealer. Onze werkwijze is transparant, zodat niemand voor verrassingen komt te staan. Dat zorgt ervoor dat de klanten ons als betrouwbare partij in de scooterbranche zien. De scooteronderdelen zijn ook in onze webshop te verkrijgen. Dus mocht je eens problemen hebben met jouw scooter; dan hebben we jouw onderdeel en weten we deze snel en vakkundig te installeren. Klanten ervaren dit als prettig.

Ik koop mijn scooter bij La Souris Scooters

La Souris Scooters is al jaren werkzaam binnen de scooterbranche. Inmiddels zijn we een betrouwbare autoriteit als het gaat om het aanbieden van scooters, scooter onderdelen en accessoires. We hebben een eigen import en houden zo de controle over de kwaliteit. En we streven er altijd naar om de klant helemaal tevreden te krijgen. Hier investeren wij dan ook flink in door middel van een klantenservice. Dit wordt gewaardeerd. Veel tevreden klanten gingen je voor. Beoordelingen La Souris Scooters zijn dus goed.

Scooter kopen