Let op! Geld lenen kost geld.

Beoordeling La Souris Scooters

Beoordeling La Souris Scooters is voor ons van groot belang. Omdat een scooter aanschaffen niet goedkoop is, presenteren wij ons graag als een betrouwbare en serieuze partner. Daarom staat de klant bij ons altijd centraal. Wil je dus een mooie scooter met accessoires kopen of leasen? Dan is scooterspecialist La Souris Scooters jouw partij. Je kunt onze scooters altijd in onze showroom bewonderen. Indien je wenst, kun je ook altijd een gratis proefrit maken. Zo weet je of de scooter bij je past. Uiteraard gaan er wel eens wat zaken mis; maar in die zeldzame gevallen doen we ons uiterste best om je te helpen. De beoordeling La Souris Scooters is dan ook louter positief.

Positieve beoordeling La Souris Scooters

Een scooter kopen of leasen bij La Souris Scooters, zorgt voor vaak voor een positieve beoordeling. Lees hier jouw voordelen bij ons:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Vrijblijvende proefrit
  • Gratis advies
  • Service aan huis
Vespa Primavera 70th Azzurro 4T beoordeling La Souris scooters

Je scooter kopen of leasen bij de specialist

Een goede scooter kopen of leasen tegen de beste prijs? Dan is La Souris Scooters jouw partner. Wij importeren de scooters namelijk zelf uit China. Daar hebben we een eigen fabriek, zodat wel altijd toezicht hebben op de productie van de scooters. Daarnaast verkopen we altijd direct aan de particulier, dus zonder tussenkomst van een dure scooterdealer. Onze werkwijze is transparant, zodat niemand voor verrassingen komt te staan. Dat zorgt ervoor dat de klanten ons als betrouwbare partij in de scooterbranche beoordelen. De scooteronderdelen zijn ook in onze webshop te verkrijgen. Dus mocht je eens problemen hebben met jouw scooter; dan hebben we jouw onderdeel en weten we deze vakkundig te installeren.

Ik koop of lease mijn scooter bij La Souris Scooters

La Souris Scooters, met vestigingen in Doetinchem, Utrecht en Rotterdam, is al jaren actief binnen de scooterbranche. Inmiddels zijn we een betrouwbare autoriteit als het gaat om het aanbieden van scooters, scooter onderdelen en accessoires. We streven er altijd naar om de klant helemaal tevreden te krijgen. Hier investeren wij dan ook flink in door middel van een klantenservice. Dit wordt gewaardeerd. Veel tevreden klanten gingen je voor. Beoordeling La Souris Scooters is dus goed.

Scooter kopen