Let op! Geld lenen kost geld.

AGM scooter

AGM scooter kopen of leasen? Dat doe je uiteraard bij La Souris Scooters. Bij ons kun je namelijk kiezen uit een ruime voorraad AGM scooters. Het Nederlandse merk heeft vanwege het brede scala modellen een type of model scooter iedereen. De scooters zijn van alle markten thuis. Denk hierbij aan woon-werkverkeer, om boodschappen mee te doen of om de omgeving te verkennen. De scooters van AGM rijden zuinig en hebben een garantietermijn van 3 jaar. Deze scooters zijn in één keer te betalen, maar ook in termijnen. Dat laatste wordt scooter lease genoemd. Zo kun je een nieuwe scooter kopen op het moment wanneer je wilt, maar betaal je pas wanneer het jou uitkomt. Een AGM scooter koop of lease je bij La Souris Scooters.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een AGM scooter kopen of leasen bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Gratis advies
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Service aan huis

agm scooter

Je AGM scooter kopen of leasen bij de specialist

Met een AGM scooter krijg je echt plezier in het scooter rijden. De slogan van het Nederlandse merk is niet voor niets ‘Enjoy life, ride AGM!’. Met de AGM scootermodellen VX50 en VX50S heeft het merk twee mooie hippe retroscooters in huis. Deze zijn uiteraard te bewonderen in onze showrooms in Doetinchem, Utrecht en Rotterdam. Kom langs om deze modellen te bezichtigen of een proefrit te maken. Op die manier koop je een scooter die bij je past. Deze scooters verkopen wij nu al meerdere jaren. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare partner. Onze prachtige scooters voldoen aan de strenge Europese richtlijnen en zijn zuinig in brandstofverbruik.

Ik koop of lease mijn scooter bij La Souris Scooters

La Souris Scooters is al vele jaren actief binnen de scooterbranche. Inmiddels zijn we een autoriteit als het om onder meer AGM scooters, onderdelen en accessoires gaat. Door onze grote inkoopmogelijkheden zijn we inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste scooterleveranciers van Nederland. Wacht niet langer en schaf nu jouw AGM scooter aan.

Bekijk alle scooters