Let op! Geld lenen kost geld.

4-takt scooter

4-takt scooter kopen? Een viertakt motor is een zuigermotor, die twee complete omwentelingen maakt om weer in de uitgangstoestand terug te keren. De viertaktmotor in werking doorloopt vier fasen, ook wel slagen genoemd. Je hebt de inhaalslag (een inlaatklep gaat open en de zuiger naar beden; een brandbaar gasmengsel vult de cilinder), de compressieslag (de klep gaat dicht en de zuiger weer naar boven), de arbeidsslag (een vonk of de warmte van de compressie ontsteekt het mengsel en de zuiger wordt door de explosie met kracht naar beneden geduwd) en de uitlaatslag (een uitlaatklep gaat open, de zuiger naar boven en drukt het gasmengsel uit de cilinder). Bij La Souris Scooter kunnen we jou hier alles over vertellen. De beste 4-takt scooter koop je bij ons.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een 4-takt scooter kopen of leasen bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Deskundig en eerlijk advies

4-takt scooter kopen

Je 4-takt scooter kopen of leasen bij de specialist

Steeds vaker zie je de termen 2-takt en 4-takt voorbij komen. Als je een scooter wilt kopen, wil je wel graag weten wat het verschil is. Hier geven we uitleg over de viertakt scooter. De 4-takt motor, in 1876 door Nicolaus Otto uitgevonden en daardoor ook wel een Ottomotor genoemd, koopt u uiteraard bij de specialist. Ten opzichte van de 2-takt motor heeft de 4-takt wel een aantal voordelen. Zo hoef je niet zelf meer olie te kopen. Het motorblok wordt namelijk niet gesmeerd vanuit de brandstof, maar vanuit de motorblokolie. De techniek zorgt voor een veel efficiëntere verbranding waardoor het brandstofverbruik veel lager is. Een 4-takt gebruikt gemiddeld 1 liter voor 40 km. Dat is twee keer zo zuinig als een 2-takt. Wil je meer weten? Kom dan langs in één van onze showrooms voor een toelichting.

Ik koop of lease mijn viertakt scooter bij La Souris Scooters

La Souris Scooters is al vele jaren actief binnen de scooterbranche en is inmiddels een autoriteit als het gaat om 4-takt scooters, onderdelen en accessoires. Door onze grote inkoopmogelijkheden zijn we inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste scooterleveranciers van Nederland. En dat is niet voor niets.

Bekijk alle scooters